این آموزش نشان می دهد که چگونه می توان از مشاور متخصص تصادفی در نمودارهای MT5 برای تجارت استفاده کرد.
فرض استراتژی
یک نوسان ساز تصادفی یک شاخص حرکت است که قیمت بسته شدن یک امنیت خاص را با طیف وسیعی از قیمت های خود در طی یک دوره زمانی خاص مقایسه می کند. از آن برای تولید سیگنال های تجارت بیش از حد و فراگیر استفاده می شود ، با استفاده از محدوده محدود 0-100 مقادیر.
منطق استراتژی
ورود طولانی: هنگامی که ارزش دوره K و دوره D زیر 20 است و یک خط دوره K و خط دوره D وجود دارد
خروج طولانی: هنگامی که ارزش دوره k و دوره D بالاتر از 80 باشد و یک خط بین خط k وجود دارد و خط دوره یا قیمت D به هدف یا متوقف می رسد
ورود کوتاه: هنگامی که ارزش دوره K و دوره D بالاتر از 80 باشد و یک خط دوره K و خط دوره D وجود دارد
خروج کوتاه: هنگامی که ارزش دوره K و دوره D زیر 20 است و یک خط بین خط K وجود دارد و خط دوره یا قیمت D به هدف یا متوقف می رسد
تنظیمات MT5
برای شروع تجارت Algo با تصادفی در MT5 ، به سادگی مراحل ذکر شده در زیر را دنبال کنید.

1: مطمئن شوید که تکمیل شده ایدشروع پرشبرپایی
2: Download zipped files from here and extract them. You will find three sub-folders: Experts, Indicators, and Include. The files in these sub-folders should be copied in your MT5 directory in the same folders. In MT5 Click on File => Open Data Folder=> Click on MQL5 =>پوشه کارشناسان. کپی کردن پرونده بارگیری شده در پوشه Expert.
3: (Optional, if indicator nor present in your MT5) In MT5 Click on File => Open Data Folder=> Click on MQL5 =>پوشه شاخص. فایل نشانگر را از اینجا بارگیری کنید و روی پوشه نشانگر خود کپی کنید. همچنین ، اگر قبلاً موجود نیست ، پرونده ها را روی پوشه شامل خود بچسبانید.
4: In MT5 => Tools => Expert Advisor =>تمام گزینه های موجود را مطابق شکل زیر بررسی کنید.

5: به Navigator بروید تا برای تازه کردن نشانگر و مشاور خبره ، روی Refresh کلیک کنید.
6: اکنون مشاور متخصص تصادفی را در نمودار قرار دهید

7: پارامترهای ورودی را طبق نیاز خود تغییر دهید

در وابستگی ها روی Allow Dll واردات کلیک کنید.

8: اکنون نشانگر تصادفی را روی نمودار قرار داده و طبق ورودی های تعیین شده در EA ، پارامتر را تغییر دهید.

لطفاً توجه داشته باشید که پارامترهای ورودی EA و شاخص باید یکسان باشد ، یا تولید سیگنال با نشانگر مطابقت نخواهد داشت.
تنظیمات Apibridge - کاربران جدید
قبل از تنظیم EAS در سیستم خود ، توصیه می شود تمام نمادها را در Apibridge اضافه کنید تا از رد سفارش جلوگیری شود. اطمینان حاصل کنید که از برچسب انقضا و استراتژی صحیح همانطور که در MT5 آورده شده است استفاده می کنید.
در اینجا پارامترهای استراتژی آورده شده است
| برچسب استراتژی | از پیش فرض STG1 استفاده کنید مگر اینکه در چندین استراتژی تجارت کنید |
| بندر | این باید همان باشد که برنامه پورت پل API از همان درگاه سیگنال می دهد |
| انقضاء | انقضاء قرارداد را در اینجا قرار دهید |
| نوع سفارش | نوع سفارش را در اینجا از بازار ، حد ، SLL ، SLM انتخاب کنید |
| ابزار | ساز را مطابق با Apibridge تنظیم کنید |
| دوره خط k | ٪ k دوره خط برای تصادفی |
| دوره خط D | ٪ D دوره خط برای تصادفی |
| کند | کند شدن برای تصادفی |
| نوع تجارت | نوع معاملات برای انجام |
| هدف | مقدار هدف در روپیه |
| کله پاچه | ارزش Stoploss در روپیه |
آموزش استراتژی معاملاتی...
ما را در سایت آموزش استراتژی معاملاتی دنبال می کنید
برچسب :
نویسنده : ملیحه نصیری
بازدید : <-PostHit->
تاريخ : يکشنبه
22 مرداد
1402 ساعت: 12:33